Actrice Karin Jacobs maakt met Jelle Cleymans een luisterboek voor Plan

woensdag, november 25, 2015
Jelle Cleymans leest de verhalen voor met zijn mama Karin Jacobs

Actrice Karin Jacobs, actrice en mama van Jelle en Clara Cleymans, maakte samen met haar man Dirk Schoofs twaalf geïllustreerde verhalen voor kinderen. Hij schreef de herkenbare verhalen, zij maakte de illustraties. Oorspronkelijk was dit mooie werk een geschenkboekje voor Dirks kleindochters. Maar ze wilden iets meer doen met het product.

Al zo lang Plan Ouder

Vijftien jaar geleden trok Karin al eens naar Cambodja met haar dochter Clara. Toen maakte Cambodja zo'n beklijvende indruk op haar, dat ze besloot om er samen met haar man een Plan Kind te steunen. Ze sturen regelmatig brieven, tekeningen en kaartjes naar Sreyleab, een meisje van intussen 12 jaar. Vorige zomer gingen ze er zelfs op bezoek.

Door hun Plan Ouderschap en hun vertrouwen in Plan kwamen Dirk en Karin op het idee om de verhalen en tekeningen aan Plan België te schenken. Het werd een prachtig e-book voor kinderen vanaf 3 tot 8 jaar om te bekijken op tablet (iOS of Android), tegelijk waren Karin en haar zoon Jelle Cleymans meteen bereid om de sprookjes in te spreken, waardoor we er ook een luisterboek van konden maken.

De opbrengst van de verkoop gaat naar de peuter- en kleuterprojecten van Plan België in Cambodja.

Snel online of mooie geschenkverpakking?

Er zijn twee opties om het sprookje in handen te krijgen. Of je kiest voor de snelle methode en krijgt meteen twee download-links in je mailbox, die kan je zelf op USB-stick zetten en afgeven aan de gelukkige ontvanger. 

Nieuw: het boek is nu ook verkrijgbaar in een mooie geschenkverpakking: een houten USB-stick in een rond metalen doosje, geïllustreerd met tekeningen uit het boek. Je krijgt dit doosje thuis gestuurd.

 

Ik bestel het online e-book (€24)

Ik bestel het e-book in geschenkverpakking (€35) (binnenkort online)