Hoe werkt Plan Cadeau?

Welkom in de webshop van Plan International België

Onze webshop heet Plan Cadeau omdat je er warme geschenken vind voor elke gelegenheid. We bieden drie categorieën producten aan: enerzijds de online geschenkkaarten, daarnaast de Gifts for change en tenslotte de Plan specials.

Van alles wat we aanbieden in onze shop gaat de opbrengst naar de projecten van Plan International België in de armste landen in het Zuiden. We focussen er op kwaliteitsvol onderwijs, een gezonde start in het leven en bescherming van de meest kwetsbare kinderen. De internationale kinderrechten (zoals ze in 1989 door de VN werden vastgelegd) vormen de basis van al onze projecten.

En zo worden onze geschenken dubbel zo leuk!

1) Online geschenkkaarten

We selecteerden een aantal concrete projecten die we in het Zuiden ondernemen en maakten er een geschenkkaart (pdf-formaat) van. Je steunt dus met je aankoop rechtstreeks een betere toekomst voor kinderen. 

  • veilige online aankoop (bancontact, visa, mastercard)
  • je kan een persoonlijke boodschap toevoegen op de geschenkkaart
  • mogelijkheid tot het toevoegen van een fotootje of logo in de kaart
  • onmiddellijk na aankoop de download-link in je mailbox (perfect als last-minute geschenk)
  • voor bedragen vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest waarmee je tot 45 % van je gift recupereert

2) Gifts for Change

Dankzij een overeenkomst met online geschenkspecialist gift.be bieden we een gamma kwaliteitsvolle geschenken met daarbovenop een geschenkkaart van Plan. Je kiest je geschenk en betaalt online. Je geschenken worden met zorg ingepakt, stevig verpakt en samen met een kleurrijke Plan-enveloppe waarin je persoonlijke boodschap zit, verstuurd naar het adres van jouw keuze. Binnenin de Plan-enveloppe staat meer informatie over de projecten van Plan die je steunt dankzij de aankoop.

Voor deze geschenken wordt geen fiscaal attest uitgereikt.

3) Plan specials

Onder de Plan specials verzamelen we alle producten waar geen geschenkkaart voor een concreet project in het Zuiden bijhoort. Je ontvangt na bestelling het product van jouw keuze. Uiteraard gaat de opbrengst van de Plan specials altijd naar onze talrijke projecten waarmee we kinderen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika een betere toekomst bezorgen.

Happy shopping!